31-08-10

Efter en powerwalk runda, långt varmt bad, en kall dusch och en god kvällsmat så sitter jag här framför datan innan jag ska flytta mig bort till tv för fångarna på fortet och sen time out!
Puss!♥ 

school

Nu går jag snart till skolan!
Puss!♥

Dagens frukost :)

28/8 2010

Kom nyss hem efter att varit ute med Emma och även david en stund. Blev mycket prat som vanligt men väldigt kallt var det! Aja. Idag har jag varit på borås arena och kollat på när jesper spela fotboll. Så kul och kolla på dom eftesom alla springer efter bollen. Haha. Träffade även min kusin där så pratade med han en liten stund sen blev de hem till morfar och tina för mat. Och nu är de musik och snart film med o'boy skulle jag tro för jag fryser!
Puss!♥

25 augusti 2010

Har precis ätit mammas jätte goda kvällsmat. Nått liknande thai skulle man nog kunna säga. Och nu sitter jag här och lyssnar på musik och funderar över morgondagen. Om man bortser från att jag och Louise kom på att det va veckans segaste skoldag idag så har jag haft en riktigt go dag. Men nu ska jag gå och se fångarna på fortet. De va trots allt ett av mina favorit pogram när jag va liten. :)



Från gårdagen när jag och Maja drack milkshake (stavning) och spela tv spel.
Haha! :)


Skolan

Första "riktiga" dagen i skolan är avklarad nu då. Asså jag vet ju inte vad man ska skriva om de för kul känns ju inte som rätt ord men de är ju ändå inte tråkigt mer jobbigt och okej kanske? Men de är inte direkt jobbigt heller. Eller att gå upp på morgonen är ju de... Aja ska försöka tänka på skolan som rolig nu framöver för att få bättre resultat. För de så att roligt är lättare va? Nog med tankar om de nu.
Puss!♥

god morgon!

Sitter och äter smoothi och kollar på vaka med the voice. Har sovmorgon idag så börjar 10 men måste ändå ta bussen 20 över 9 men det funkar. Men nu ska jag välja kläder och fixa iordning mig.
Puss!♥

helgen

Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Väktes halv 10 igår och mamma säger att vi snart ska åka till grebbestad. Velade lite mellan ifall jag skulle stanna hemma eller åka med. Men eftersom jag visste att sofie skulle dit så åkte jag med. Gjorde även en ny heder i fredags inte så fin men får duga så länge ska fixa lite med bloggen senare. Men nu ska jag försöka förstå mitt schema.
puss!♥

Dålig fantasi här..

Sa ju innan att jag skulle både till mormor och va med Liza och Maja nu ikväll men så blev det inte. Är verkligen jätte trött och orkar inte. Men de blir väll så när man inte kan sova på kvällen och ska upp halv 7 på morgonen. Istället blir de film eller bara sitta och läsa med en kopp te eller något lungt och tidig säng gång!

20 augusti

Då var man hemma från första skoldagen. En rätt chill dag. Va ute i skogen och gjorde stationer som 8:orna och 7:orna skulle gå. Men nu ska nog jag och lilleboror åka hem till mormor en stund eftersom jag inte har träffat henne på jätte länge. Och sen ska jag kanske träffa Liza och Maja en stund ikväll :)
Så här såg jag ut idag. Inte så söt bild men den får duga.
Shorta - jc
Vitt linne - gina t
Vitt baslinne - jc
shorts (som inte syns på bilden) - veromoda
Puss!♥

Skola imon!

Hemma från dagens fotbollsträning. Den va la helt okej. Ska städa och fixa inför morgondagen. Eftersom jag inte vill missa bussen första dagen så är de la bäst att man lägger fram kläder och grejer redan nu. Kommer va sjukt jobbit att komma upp klockan 10 i 7 imon men tror jag klarar de om jag lägger mig snart. Så nu ska jag ta tag och göra allt de jag nyss skrev!
Puss!♥


19/8 2010

Sista dagen på sommarlovet idag. Det känns ju lite sådär måste jag ju säga.. Men aja. Idag ska jag bara ta de lungt och vila upp mig till imorgon. Ska hem till morfar och Tina en stund och säga grattis till dem efersom de fyllde år i tisdags. Igår va jag och maja i stan och blev en fika på tant grön för ovanlighetens skull. Och sen på kvällen kom maja hit för arm vaxning.

helt normalt..


Maja lånade mina klackskor som hon inte kan gå i. haha :)
Puss!♥

Förstadagenpåsistaveckanpåsommarlovet

Känner att jag har väldigt dålig uppdatering nu men de ska bli bättre snart jag lovar! första dagen på sista veckan på sommarlovet idag. Känns helt sjukt att sommarlovet har gått så fort. Men man får väl hoppas på ett roligt sista år i grundskolan nu. Idag ska jag i alla fall vara med maja men måste komma över mina kläd och städ promblem förs. Mitt rum är jätte stökit och måste städas och jag har en sån dag när man inte vill ha på sig någonting som finns i gredroben. Och det är inte kul!
Puss!♥

träning

Känner att det är lite dålig uppdatering just nu men jag har helt enkelt inte orkat blogga. Idag har det inte hänt så mycket bara tagit de lite chill men de är rätt gött det med. men nu ska jag träna snart. Eller aa om två timmar men tiden går fort. Säskilt när man har massa saker som måste göras. Men får väl hoppas att de fukar bättre med knät idag.
Puss!♥

Skräckfilmskväll!


Dem här filmerna ska jag och Maja se ikväll. Känner lite "VAFAN HAR JAG GETT MIG IN PÅ!?"
Men vi får väll hoppas att de går bra och att jag inte behövervara ensam hemma på ett bra tag!
Puss!♥

Hemma från Grebbestad.

Hemma från Grebbetad nu för en stund sedan. Skrev aldrig att jag skulle dit för jag orkade inte men nu är jag i alla fall hemma. Åkte lite båt igår och fiska. Eller aa, jag sola dom andra fiska men de va rätt kul de med. 26 mackgrillar (de är så dom heter va?) fick vi i alla fall. Annars va det rätt dött där uppe märktes att sommaren är över. Men det var riktigt gott sensommar väder där om man gänmför med vad det är här hemma nu.
Puss!♥

Bilder från Grebbestad

Varit i stan med Emma och Maja som jag sa i morse. Väldigt trevligt vi åt på viskan. Eller jag åt och dom fika för jag va så sjukt hungrig. Blev bakad potatis och skagenröra för mig. Köpte även en tröja på gina bild på den kommer nog i morgon för har inte tid att ta någon nu. Här kommer lite bilder från Grebbestad.




Här är några söta bilder på mig och Sofie. Förhoppningsvis förstår ni att vi inte va så seriösa.
Nu ska jag sova. Puss!♥






4 augusti!


Så här ser jag ut idag när jag ska till stan med Maja och Emma. Kanske drara
på mig min nya jacka med får se.
Hörs sen puss!♥

Disneymusik♥

Sitter här och lyssnar på disneymusik♥ Jag vet inte varför men jag tycker disneylåtar är jätte mysiga och härliga (asså sån från lejon kungen och pocahontas och sånna mysiga filmer inte från serier på diseny channel.) Idag har jag bara jobbat på brännan och badat i poolen. Fick ju hjälpa pappa och ta upp och ner preseningen eller vad de heter. Den som är över poolen i alla fall. Och de var ju värsta träningspassen så kommer antadligen ha träningsvärk i mina armar imon men de är ju lite kul de med.
Puss!♥

2 augusti

Asså det känns helt sjuk de är redan augusti. Kommer ihåg i vintras när jag nästan hade panik för jag längta så mycket till sommaren och nu är den snart över. Fast vi har ju trorts allt hela augusit och lite av september kvar ;) Idag blev de att vara med Maja, åka skatebord och kickboard. Haha, så kul kan man ha ibland.

Detta är jackan som jag köpte i Grebbestad. Hade lite svårt att få en bra bild men jag gillar den iaf.
1999:- på sport shoppen.

Klänningen jag köpte. 249:-
Vet inte vad affären heter men de är den under Terassen för er om någon gång har varit i Grebbestad ;)

Puss!♥

hemma

Hemma från Grebbestad och det har som vanligt varit kul. Men nu är de rätt skönt att vara hemma och kunna stänga in sig på sitt eget rum! hehe. Har köpt en klänning och en jacka när jag har varit iväg men bilder på dem kommer senare för jag är jätte trött nu så ska nog lägga mig och kolla på film eller nått.
Puss!♥

RSS 2.0