Hemma mys!


bild fron google!


Får bli hemma mys en kväll som denna eftersom jag är sjukt trött! Så hallon, annans, torkade tranbär, cashewnötter (stavning) och lite chillichips tillsammans med pretty little liars står på kvällens meny.
Puss!♥


Sista dagen på sommarlovet!

Sista dagen på sommarlovet och det känns sjukt! Spenderade denna dagen i stan med Liza, det blev en mysig lunch på viskan och även lite shopping. Men nu sitter jag här hemma med en inpackning i håret och förbereder mig inför morgondagen. Mycket som behöver göras!

Qinoasallad med laxspett blev min lunch idag. Gott!


En outfit



Linne - White
Shorts (avklippta jeans) - Gina Tricot
Jacka - Jc
Väska - Present

Bestämmde mig i morse för att ta en snabbis in till stan innan och köpa jeans (ensam, inte ofta detta händer men lättast när man ska köpa jeans). Så blev att jag fick fixa iordning mig snabbt innan jag belv tvungen att åka. Hittade faktiskt två par ganska snabbt (vilket inte är likt mig!), känns skönt med något nytt nu innan skolan börjar! 

15 augusti!

Äntligen mår jag bättre! Efter att ha varit sjuk till och från i en vecka typ.. Har bara lite ont i magen eftersom tarmarna måste börja jobba igen, men jag överlever! Tänkte faktiskt ta tag i mitt liv och hitta på något annat än att ligga i soffan och glo på tv imorgon, känns som att de är på tiden nu med bara två dagar kvar av sommarlovet.. 

Sjuuuuuuuuuuk..

Lagom kul att bli sjuk sista helgen på sommalovet. Tror fan aldrig jag mått så dåligt som jag gjort i natt! Haft ont i magen och inte kunnat resa mig ur sängen för jag har varit yr. Men de känns iaf något bättre nu så jag hoppas på att jag är påväg mot bättringsvägen!

Kanon goa frallor!

Bakade kanon goa frallor igår som inte inehåller mjöl viket är super för mig eftersom jag är glutenallergiker.

Recept: 1/2 kilo morötter, 2 dl mandlar, 2 dl pumpafrön, 1 dl linfrön, 2 dl solrosfrön (+ lite till granering), 4 ägg samt lite pofiber.

Skala mandlarna.

riv morötterna.

blanda ihop alla nötterna och ca hälften av morötterna. Mixa gärna ihop de annars går de bra att hacka nötterna och sedan vispa med degkrokar. (fick göra det eftersom vi hade glömt mixen i Grebbestad).

Vispa äggen och häl ner i nötmixen. Blanda sedan i resten av morötterna och ev pofiber de är valfritt om man vill ha de i, funkar utan med.

Lägg ut som frallor på en plåt med bakplåtspapper och sett in i ugnen på 175 grader i ca 1 timma. (Beror på storlek hade inne mina i ca 40 min).

Resultatet! Supergoa och nyttiga frallor som passar lika bra till frukost som till kvällsmat eller kanske mellan mål? De är jätte gott om man lägger smör, en skinkbit, keso och ett salladsblad emellan! Absolut värda att provas!









Äntligen Hemma!

Hemma efter elva dagar i Grebbestad, känns rätt skönt! Har haft det riktigt bra där och vädret har varit underbart! Men nu ska jag ta och sätta mig i ett varmt efterlängtat bad och göra en hårinpackning, läsa en tidning och kanske några sidor ur min bok och sedan ta en tidig sänggång för jag är sjukt trött!
Puss!♥

Lite ego..

Lite dåligt med inspration känner jag så de får bli ett ointressant inlägg här! Sitter i min kära husvagn i Grebbestad och det är lite halv kiligt väder. Det är inte dåligt men man kan inte gå till stranden idag. Första gången sen vi kom upp i tisdags förra veckan så så illa är de väl inte. Kanske får bli en tripp ner på byn idag eller något sådant. Får väl se..



Jag bjuder på lite söta egobilder idag bara för att lätta upp stämningen.
Puss!♥

RSS 2.0