Lunch!

Kom nyss hem från en mysig lunch med min mamma. Thai fick det bli idag, jättegott! Blev även en liten snabb shoppingrunda, vad jag fick med mig hem kan ni få se senare för nu ska jag vara en supersnäll och superduktig dotter och damsuga hela huset!

sommar och sol!

Uppdateringen är som den ska vara på sommaren, dålig! Men det är bara bra för det betyder ju att man har saker och göra och inte sitter och glor på datan. Denna veckan har börjat riktigt bra tycker jag! Måndags var det stan med Linnea och Elin sen hem och äta och då kom även Emma. Tisdag blev de ut till almenäs med Emma, Maja, Liza och Alex och sen på kvällen blev de grillmys hos Emma med henne, Elin och Linnea. Och idag har jag pressat på stranden med Emma och sedan blev det en golfrunda tillsammans med morfar och Tina.

Nu tänkte jag faktiskt snart gå till sängs för jag är jätte trött och då kan man börja morgondagen med en springrunda innan de blir för varmt!

mot grebbestad!

Jag vet att min uppdatering är kass men jag orkar inte lägga ner tid på detta. Idag började jag i alla fall dagen med att packa sedan blev det att gå ut och träffa Emma och Alexander en stund innan både jag och Emma behövde dra hem igen. Ska fortsätta packa en stund till innan jag drar mig mot Grebbestad. Ska dit och fira midsommar som vanligt tillsammans med en del vänner och familjen.
Vi kanske hörs under helgen annars kommer de väl kanske ett inlägg när jag kommer hem, puss!♥


göteborg!

Jag och maja tog en tripp till Göteborg idag. Kikade i lite affärer och tog en lunch på ett jätte mysigt café. Det var jätte mysigt och jag fick med mig två fynd hem. Haha, jo en grej var faktiskt från rean. Visar detta senare! Nu tror jag faktiskt att det får bli sägen med film ikväll för jag känner att min mage är inte riktigt på topp idag..


Vitt!

HEJ! Har precis målat naglarna så i brist på annat att göra medans de torkar tänkte jag slägga upp ett blogginlägg. Idag har jag varit duktig och kämpat för att göra mamma glad vilket betyder att jag har städat heeela huset! Duktig dotter man kan vara ibland! Han även med en promenad + 30 minuters dvd träning, platt mage stark rygg tror jag den heter innan jag började städa.

Mina "nya" vita naglar.
Anledningen till att jag täcker ansikt är att jag inte kommit så långt så att jag har gjort iordning mig idag..


Sol!

Solen är framme idag, underbart! Något som är mindre underbart är att våran trädgård är fylld av jobbargubbar som håller på att göra om här.. Vart ska jag sola lixom?! Aja fick i alla fall lite tid åt solande när de inte var några här, men sen skulle dom självklart komma tillbaka så då var det bara att gå in! Aja nu ska jag ta och fräscha till mig eftersom jag ska dra sen.
puss!♥

13 juni

Orken och insperationen till bloggen ligger faktiskt inte på top men det ändras förhoppningsvis snart! Legat hemma och varit sjuk i två dagar men nu börjar det bli bättre så ska nog faktiskt ta och hitta på nått idag. Jag menar man kan ju inte ligga hemma och bara vara sjuk första dagen på sommarlovet ;)




Här är lite bilder från freadagskvällen och avslutningsfesten på torpa♥

Hej..

..Det var ett tag sedan jag blogga nu och jag har mina anledningar men här ska ni få ett efterlängtat inlägg! ;) Haft rätt fullt upp senaste tiden och inte mått helt hundra men nu börjar det bli bättre. Helgen tillbringade jag i Stockholm var väl helt okej och Sveriges nationaldag har jag tillbringat vid poolen och på stranden. Kan det bli så mycket bättre? Aja nu ska jag ta och packa duscha innan jag ska sova. Ska nämligen på klassresa till majblommegården imorgon till på tisdag. Hoppas på att detta blir trevligt!
Puss!♥

RSS 2.0