Träning!

Nu är det träning på g! Har jätte mycket träningvärk sen igår med det hindrar inte mig. Blir bodycombat med Lisa. Har aldrig varit på det men Lisa säger att det är kul. Så får väl lite på henne. Jag är jätte taggad på att träna idag. Igår va först gången jag träna på två veckor eftersom jag har varit sjuk i två veckor. Men nu ska jag träna och träna och träna och träna..
Ne nu måste jag gå och packa, hejdå!♥

På väg till träning!

sommaren..♥

Saknar sommaren, Grebbestad och alla trevliga sommar människor jätte mycket just nu! Shit jag brukar älska vinten och kylan eller jag älskar vinten och kylan (inte när det blir för kallt och man bara fryser) men inte blåsten så snön fryser fast på kinderna. Ne fy det gillar jag inte. Det är okej när man är i fjällen och åker skidor. Då hör det liksom till, men inte när man är hemma. Och desutom fick vi stå ute i skolan idag och frysa röven av oss bara för att brandlarmet gick med det bran inte..



Jag vet att vi är jättesöta på bilderna men, men..


1:a advent!

1:a advent i dag ju. Och vi har ingaen adventsljustake.., Snacka om julkänsla.. Haha! Ne men det löser nog sen. Mamma ville ha en ny adventsljustake men hade inte hittat någon hon tyckte riktigt om så den kommer väll i veckan nån gång. Denna söndagen har bestått av plugg, tv, plugg, tv, plugg, tv skulle man någ kunna säga. Shit vad mycke plugg det är i veckan. spanska och engelska prov, hemkunskap och svenska redovisning. orkar inte!


JAaDU..!

Hej, kom hem från Liza för en stund sen. Vi kolla på snabba cash. Hade aldrig sett den för men de va väll helt okej. Det var ju i alla fall en snygg kille med i filmen! ;) hahah. Nu ska jag nog snart sova så godnatt!♥

Gymnasieval..

Sitter och funderar på gymnasiepogram.. Vet att det är långt kvar men tiden går så himla fort så de är bäst att börja tänka redan nu. Vi var även på gymnasieskolor igår. Vet i alla fall vilka tre linjer jag ska välja men inte en arning i vilken som blir första, andra eller tredje. Men det är i alla fall entrepennörpogrammet, tekninkpogramet och natur-ledarskap pogramet. Så får väll se hur jag väljer är ju som sagt ett tag kvar.

Ska aldrig mer gå ut och sälja något!

Hade vollyboll i skolan idag. Och vet ni? Mitt lag vann! Hur kul som helst ju! har aldrig vunnit någon skoltundering innan. Men finalen måste jag säga var riktigt tur. Spelade mot det andra laget i kalssen och vann med ett poäng. Men vi van och de är det som räknas ;) Efter skolan skulle jag, Liza och Maja ut och sälja julblommor till klassresan. Supertkul... Gick typ till, jag vet inte, 30-40 hus? och sålde till 3.. TILLSAMMANS! dessutom var det jättekallt, snöa och blåste.. Nej det var inte kul!
Imorgon är det bara att taga gymnasiebesök. Supersvårt att välja linje och skola ju. Är mest inne på entrepenör och naturvetenskap- ledarskap men har inte en arning om vad. Får väl se lite vad jag fårför intryck av skolorna kanske är det som avgör valet.

vinande laget!

Home!

Hemma från en trevlig helg med sjukt god mat i Stockholm! Igår var det en heldag i stan med shopping och idag blev det bara en chilldag och en 5 timmars bil resa hem på grund av det underbara vädet. Älskar snön! känner att jag inte har då mycket att skriva just nu så hejdå !
kommer en bild på mitt inköp i Stockholm senare 

bild på mig när jag var liten:D
känner att det är lite tomt om bilder lixom..

repriser..

Eftersom jag fortfarande är sjuk så blir det en del tv tittande. Och det är ju bara repriser hela förmiddagen och jag får damp på det. Top model som man först såg när de gick först gången sen har man sett de gå i repris. Jag vet inte, 4-5 gånger? Plus att avsnittet går först på eftermiddagen och sen på förmiddagen efter. Sen alla andra pogram som man redan har sett. Sjunde himlen, förhäxad, the seceret life of american teenegers och alla andra pogram.
Ne nu ska jag försöka tillfriskna så jag kan gå till skolan imorgon!


Sjuk!

Mitt huvud väger cirka halva min kroppsvikt och jag är hyfsat förskyld. Inget att rekomendera.. Inte heller ligga i soffan och kolla på massa repriser på olika serier är speciellt kul. Aja man får väll hoppas på att man blir bättre till imon så jag kanske kan gå till skolan.
Hur har din dag varit?


vet att uppdateringen är sämst..

Ligger här i världens goaste upplåstbara fotölj. Vet inte vad den kommer ifrån man min lille bror blåste upp den innan i dag och den skit go och ligga i. Har inte haft ork eller tid att uppdatera denna helgen. Men i fredags kväll vid 9 tiden tog jag och två kompisar bussen in till Borås hallen för att träffa alla andra som va där och kolla fotboll. Och där stannade jag hela natten men lite trevligt folk och sen 06.20 bar de av till Frista hallen för att kolla på Sandared när dom spela. Och sen när man är sjukt trött så börjar jag och någa till gå från Frista in mot Borås vilket är typ 1,4 mil! (y) Sån tur va hämta pappa mig när vi hade gått såhär 5 kilometer.
Idag har jag bara tränat och tagit det lugt och nu ska jag nog sova.
Godnatt!♥


Ska man orka flytta sig till sägen?

Ni ser ju på rubiken vad jag just nu tänker på. Legat i puffen i köket och kollat på tv i sådär 3 timmar. De är ju några bra pogram på söndagar. Efter ett riktigt härligt och behövande lov är de tillbaka till skolan imon. De känns ganska bra är redo att plugga gärnet och höja mina betyg nu! Men nu ska jag fltta mig till sägen oh imon ska de in ett mogoninlägg. lovar

Jag vill va så brun igen. Fast egenteligen är jag inte speciellt brun är men ändå.

Halloween! ...lite sent

Igår firade jag och ett gäng andra människor halloween. Jag var inte riktigt på humör för de igenteligen måste jag säga men de va ganska kul ändå. Har inte riktigt planerat denna dagen men ska nog ta det lungt på dagen i alla fall sen får vi se vad som häder ikväll. Jag och Maja snackade lite om att hyra screm och kolla på dom får väll se. Annars blir de nog att följa med familjen till en annan familj.

Har ni sett filmerna? jag har sett slutet av 2:an tror jag de va iaf.

10-11-02

Har suttit med hemkunskap hela dagen. Shit vad mycket det är man måste göra.. Fastän jag satt med den hela dagen är den långt ifrån färdig. Får fortsäta nån annan dag. Sen blev det även ett träningspass med Lisa. Core, de va dock inte riktigt lika jobbigt denna gången som de va förra men jag förväntar mig ju inget annat än träningsvärk imon ;)
Nu ska jag nog kanske eventuelt fortsätta med hemkunskapen..


RSS 2.0