hissar och dissar


♥ Skjortor - älskar detta klädesplagg grovt, vårens måsteköp♥ är en rödrutig!

♥ Disneymusik - så fruktansvärt mysig!

♥ Ben&Jerry's - Vid dagar när allt inte är riktigt bra eller man känner för att mysa till det lite är detta ett riktigt bra val!



♥ Huvudvärk - har det just nu, inte kul..

♥ När saker inte går som man vill - vem dissar inte sånna tillfällen?

♥ Trötthet - när man helt enkelt inte orkar.

dagens



skjorta - carlings den jag köpte igår gick på 399:-
linne -  whit
tights - gina
skor - scorett

Nu ska jag pack inför skolan och träning. puss♥

så mycket man vill så lite pengar och tid!

Aa, jag och maja bestämde vid fem tiden innan vi skulle sova att vi skulle dra till knalleland idag. Riktigt trevligt för mig men inte lika trevligt för plånboken.. Aja, man lever bara en gång! Månadspengen kommer om 25 dagar igen.. Aja, bilder kommer igen för målade precis naglarna. Puss!♥


movie night!

Skräckfilm, solsidan, skräckfilm, solsidan, skräckfilm, solsidaaaan. Så spenderar jag och Maja våran kväll!

Städaaaaaat!

Städade mitt rum idag, superkul! Eller inte riktigt, inte när hela gadroben ligger på golvet, man knappt kan se skrivbordet och man orkar inte ens vara i sitt egert rum för de ser förjävligt ut.. Men nu är de städat och fint efter sådär 5 timmar och 30 minuters städnig. Som ni kanske förstod så städade jag ganska nogrant vilket inkluderade gadroben. Aja snart kommer Maja så blir de skräckfilms kväll.


nyttighet prio ett!

Donken,kladdkaka,godis,frukt,grädde,pizza,cider,cola,chokladbollar GRATTIS EMMMA! När man läser allt vi åt såhär så låter de väldigt äkligt men för stunden så var de gott. Hade en riktigt kul kväll/natt/dag! var meningen att jag skulle lägga in detta inläget igår men jag somna.. Men nu ska jag fixa mig och dra in och träna så ska jag lägga in bilder från fredag och igår ikväll.
puss!♥


the hills,the hills,the hills,the hills!

Starta om från sesong ett nu. Älskar den serien!


bilder tagna från google.

Tröööööött!

Jag tror rubriken tog fram min känsla jag har i min kropp just nu.. Sjukt trött, praoen är defenitivt mycket jobbigare än skolan, men de är sån tur är hyffsat kul mä! Har fått med både pengar och cola hem dessa dagar. Dock får jag inte plats med träning i mitt dags schema. Eller jag orkar inte med det. Men snart ska jag i alla fall lyfte på min feta röv och gå ut med sally en sväg, puss!♥


The Hills

Kvällen och eftermiddagen har jag och kommer jag tillbringa med några många avsnitt av den grymma serien The Hills!



blider tagna från google

prao

Då var första dagen på praoen avklarad! De va rätt kul, men är också rätt trött nu.. Är hemma hos morfar och Tina och tror vi ska fika snart. Ne vet, förmiddagsfika, dagsfika och eftermiddags fika ;) Haha ne inte riktigt men de kan bli lite gott och känner mig faktiskt värd en liten fika efter denna dagen!

ingen rubrik..

Liza kom hit nyss. Vi ska planera och fixa lite saker men vad det är får ni se någon annan dag. Det är för nu hemligt! Men just spelar Liza kort med min lillebror, jag tröttnade på de.. haha.
Men nu ska jag dra, hörs senare!♥

14/1 2011

Liza och Emma drog nyss efter en mysig liten tjejkväll med prat, glass, film, tacos, popcorn, godis och julmust! Filmerna vi såg fick bli the women och wallander mastermind. Faktiskt helt okej filmer bortsätt från att jag inte va speciellt insatt. Menmen.



Liza ville inte va med på kort så får bjuda på två med mig och emma.

Movie!



Myssiskläder innan filmkväll med Emma och Liza och b&j's!

Shopping!




Blev lite köpt idag innan träningen.
3 par trosor från gina rean 29.90 :- var
Jeans - Gina, 199 :-


Hiss och diss?

La till denna kategorin för ett tag sedan, dags att börja använda den!


♥ Träna. Älskar att träna och just nu är det sjuk kul att göra det med. Känslan efter ett riktigt jobbigt träningspass är ju underbar!

♥ Att vår terminen har börjat. Istället för att de blir mörkare blir det lite ljusare för varje dag!

♥ Akon. Lyssnar nästan bara på honom just nu, han är riktigt bra och kan nog inte misslyckas.



♥ Läxor.., vem dissar inte detta påhitt?

♥ När serier tar slut eller har ett dåligt säsonsavslut. De säger ju säg självt.

♥ Tidiga morgonar.. Aa, dom son inte dissar detta är ju sjuka!


Rodd 25



Blev ett roddpas idag (som jag skrev igår?) riktigt, riktigt jäkla kul tyckte jag de var! Nu är det lyssa på Akon. Love it! Och fundera på om man ska gå och göra en underbart god smoothie.. tror nog jag gör detta!
Puss!♥

träning, träning träningsvärk!

Ja, tränade som sagt både igår och idag. Och min mage.. Shit asså var sjuk länge sen jag hade sån här träningsvärk.. haha. Har även bokat in ett roddpas imorgon eftermidag. Nu ska det bli ändrig på dessa lata och tjocka fasoner!

TRäna!

Nu bär de snart av in till stan för lite träning. Sitter gött nu när man har varit sjuk i en vecka och inte tränat på typ en och en halv.

På väg till träning nån gång på den tiden när man slapp både vinterjacka och halsduk!

I think..

Sista dagen på detta lovet. Sista dagen på sista jullovet på sandgärdskolan. Imorgon påbörjas sista sista terminen på sandgärskolan med 9f. Sick! Tiden går fan för fort! Aja, jag har i alla fall haft ett superbra lov om man bortser från den sista vekan som jag fick spendera i soffan framför tv..


Gbg!

Ligger på golvet framför datan just nu och lyssnar på musik. Super mysigt..! haha. Ne men äntligen mår jag bättre! Så denna dagen har jag tillbrigat i Göteborg med några trevliga flickor. Blev en stund i Nordstan sendan bar de av och kolla innebandy. Köpte mig även en t-shirt och bild på den kommer imon.
Puss!♥


fortfarande sjuk..

Är fortfarande sjuk.. men gör allt för att bli frisk! Förhoppningsvis är jag frisk redan imon så jag kan åka till gbg och kolla innebandy gothia. Är sjukt trött på att vara hemma men känner att jag är på bättringsvägen iaf.. så, hoppas, hoppas, hoppas!

Min hals tar död på mig!

JAG HATAR ATT  VARA SJUK! Vet inte vad jag ska ta vägen har sjukt ont i halsen så har tagit en halstabblet som typ bedövar hela munen.. Fy jag hatar verkeligen att vara sjuk. Det värsta är att man kan inte göra någonting mer än typ ligga och glo på tven eller datan vilket jag har gjort såhär hela dagen typ. Ne usch och fy säger jag bara! 

Jag skulle inte ha något emot sommar och värme helle, men de kommer väl..

One tree hill!



Dagar som dessa när man inte mår så bra så får man göra det bästa av situationen och idag gör jag det genom att kolla på One Tree Hill.

Ny heder

Vilket ni kanske ser. Fattar ingenting när de gäller storlek och sånt så gjorde såhär så länge tills jag försår hur man ska göra.

Ny heder

Vilket ni kanske ser. Fattar ingenting när de gäller storlek och sånt så gjorde såhär så länge tills jag försår hur man ska göra.

4 januari.


Dessa två filmer har gjort min dag idag. Harry Potter är lika bra som alltid och Narnia orkade jag inte se klart på. Tycker bara den är bra när man känner för att se på den och de gjorde inte jag idag..


tror jag är sjuk..

Vaknade imorse med lite ont i halsen så bestämde mig för att inte träna (vilket jag hade tänkt gjort idag) men åkte ändå till stan med Maja och Liza för att besöka praoplatserna och även ta en fika. När jag kommer hem har jag mycket ondare i halsen, hosta, huvudet värker och jag fryser sjukt mycket. Så de senaste timmarna har jag spenderat med en tjock dunjacka under en filt i soffan framför tven. Min vecka börjar bra.. Skulle även åkt och hälsat på Sofie i Jönköping imon men nej så blev de inte..
Aja Hejdå, godnatt, sov gott!♥

Filmkväll!


Igår blev det som sagt filmkväll hos Liza. Inception och Sex and the ciyt 2 blev de utvalda filmerna. Inception var rätt bra fastän jag inte var så inne i filmen. Och Sex and the city 2 är ju som den är och enligt mig rätt patetisk.

Drar mig mot Liza!



Ja, helt rätt. Drar mig mot Liza för en filmkväll med några fina vänner!
Hoppas ni också får en rolig kväll för de ska i alla fall jag ha!

lördag.. söndag 2/1 2011!



Vet hur bilden ser ut men man kommer ingenstans i livet om man inte vågar bjuda på sig!

Idag eller igår kanske man borde säga nu eftersom klockan är över 12 så har det varit helt lungt. Och jag har inte gjort specielt mycket. Tagit en Vickan-chilldag vilket inkluderar. Sova, äta, äta, äta.. aah.. Har även läst en bok och varit med Liza en stund. Jag tror jag läste den bästa boken någonsin så jäkla rolig va den! Bara namnet "helt random" gör ju boken bra. Jag rekomenderar den till alla er som inte har läst den. Lagom mycket och stor text är det i den och lagom mycket bilder (a) haha !
puss och kram!

har inte skrivit nått om nyår men vill ni veta kan ni gå in på lizas blogg!

RSS 2.0