Heder


Har gjort en ny heder nu och skulle lägga in den men då råka jag göra nått med stil mallen så det funkar inte.. Men aja livet går vidare. Lägger upp den här så ni får se hur den ser ut i alla fall.


Börja blogga igen?

Funderar faktiskt på att fixa iordning min blogg och böra blogga igen. De va ju ett tag sen jag skrev riktiga inlägg och jag skrev ingägg ofta. Aja får la se hur de blir med den saken. Igor så tillbringade jag nästan hela dagen med Emma och sen lite trevligt folk på kvällen. De blev en rätt galen och väldigt rolig kväll. Men nu ska jag nog sätta mig och jobba på en ny heder.
glöm inte dra bak klockan nu så ni slipper göra samma misstag som jag!
Hör senare?

Barbie!

Jag vet att jag uppdaterar ofta men har lust för de just nu så varför inte? Sitter här vid datan en fredagkväll och typ är halv sjuk. Kul! Men idag var de maskerad i skolan och vi skulle då vara babie men alla utan jag och elin hoppa ur ( sån tur va så klädde dom ut sig till något annat. annars hade jag blivit arg ) Hursomhälst så kom jag, Elin och Anton 3:a i hela skolan för bästa utklädnad, kan ju bro på att Anton va med och klädde ut sig till tjej barbie. Men kul va de iaf! Duktig som jag är så glömde jag dock kameran så de får bli en bild från fb.

jag och Elin som barbie. Vad tycks?

Tjabbatjenahallå!

TJO!
Sitter i soffan och kollar på idol nu. Har kollat på innebandy träning och vartit med lite kompisar ikväll. känner att detta inte alls blir bra men orkar inte skriva seriöst :D Jag ska ta och lägga mig och kolla på film nu efter idol. Skräckfilm eller O.C svårt val... Jag är jätte trött och har varit det hela veckan för er som ville veta :)
Inget intressant inlägg detta men jag orkar inte :O
Hejdå !♥

RSS 2.0