Put on a happy smile!

Vissa dagar måste man försöka lägga det jobbiga i en låda och "put on a happy smile". Kändes lite så imorse men måste säga att dagen faktiskt har utväcklats till det bättre! Var i knalleland en sväng med Liza och ska träffa henne för en myskväll senare så det har blivit mycket bättre.
en egobild är bättre än ingen..

29 oktober.

Tiden går nästan för fort börjar jag tycka! Hinner ju kanppt med hälften av det man vill och måste göra.. Men nu är det i alla fall ledigt i en vecka vilket är välbehövligt och sjukt skönt! I denna veckan som kommer följer ju faktiskt Halloween och massa annat kul! Men nu ska jag ta tag i att städa mitt rum innan jag ska göra någonting av denna dagen!
Bara för att de är så tråkigt att lägga in inlägg utan bilder!

22 oktober

Sitter just nu i min brors säg med min gamla dator just nu. Eftersom värmen inte verkar vilja komma till mitt rum sover jag här nere ibland istället. Skulle egentligen träffat Emma och Hanna ikväll men kände att jag inte riktigt orkade gå någonstans på grund av att jag har haft en väldigt jobbig dag. Så bestämmde mig för att stanna hemma istället. Rätt skönt de med!

Paranormal activity 3!

Var och kolla på denna igår i Göteborg med Maja. Var nog en av de bästa och definitivt en av de värsta filmerna jag någonsin sett i hela mitt liv! Helt klart se värd men inget att rekomendera för känsliga tittare..

going to sleep!

Nu går jag och lägger mig efter en hyfsat bra dag! Imorgon är läkaren på morgonen efter det blir det skola och sedan bio i göteborg som gäller. Redan lite halv skakis inför den!

Please take me back!

syftar inte på bilderna.

Plugg söndag!

Ska ta och fixa iordning mig och äta för att sedan dra mig till Hulta för några timmars plugg tillsammans med Clara. Veckan ser faktiskt rätt full ut så de är väl lika bra att börja i tid så att man kanske får tid för någonting annat än plugg denna veckan.
Puss och ha en bra Söndag! ♥

6 timmar..

Aah de va nog ungefär så många timmar jag la ner på att städa idag. Tror aldrig jag har städat mitt rum så noga och slängt så mycket grejer! Men de behövdes och nu sitter jag i sängen och kollar på fredagens Idol. Inte jättebra men en helt okej söndagskväll!

Så jävla gryma!♥

orkar inte vrida dom två sista bilderna..

Måste ju säga att jag har haft ett grymt dygn tillsammans med en grym kompis! Började igår eftermiddag med att åka in till stan och hyra lite skräckfilmer. Sedan vid halv nio tiden gick jag till maja och det blev massa mys md skräckfilmer och gott hela natten! Sedan i morse fick vi idén att åka till ikea. Så idag blev de en spontantripp till Ikea vilket var jäkligt kul! Och lite senare ikväll kommer nog kanske Maja, Emma och Elin hit en sväng för lite mer mys den här helgen!
Puss!♥

Höstmat!♥

I dagens riktigt ruskiga höstväder blev jag riktigt sugen på höst mat! Så tog och ringde mamma idag och fråga om inte vi kunnde äta hemmagjord gulaschsoppa och nybakat bröd till kvällsmat och visst kunde vi det! Så en riktig hösdag med en riktig höstkvällsmat stod på dagens menu. Faktiskt ganska mysigt!
Tänkte vara snäll och ge er receptet på mitt bröd oxå.
4 dl havre
4,5 dl bovetemjöl
1,5 dl linfrön
1,5 dl solrosfrön
4 dl fiberex
1 dl pofiber
2 tesk salt
5 tesk bikarbonat
2 tesk bröd krydda
1 dl ljus sirap
1 liter filmjölk
3 morötter
Kanel efter smak (om man vill ha de)
Sätt ungnen på 175 grader C och bröa en brödform med linfrön och fiberex. Blanda ihop alla torra ingridienser tillsätt sedan sirap och filmjölk och vispa med degkrokar. Häll sedan i de rivna morötterna och fortsätt vispa. Häll smeten/degen i formen och sedan hyss in i ugnen i ca 1 timma. Efter de är de klart att äta super gott och enkelt!
Recept by Vickan ;)

Studiedag

Studiedag=plugga?
Om man går teknik verkar de i alla fall vara så.. Sitter här med teknikhistoria och försöker plugga men de går mindre bra för jag ORKAR INTE! Men ska väl läsa igenom lite mer sen får jag väl fortsätta imorgon, provet är ju inte förens på onsdag..

vecka 39

Har haft en riktigt mysig helg denna helgen måste jag säga! Den började ju som sagt med en fika i fredags sen på kvällen kom Clara hit och då va de varma bär, bilspel, popcorn och chips som gällde. Sen igår blev de gbg med Emma (fick en tröja inhnlad). Och sen på kvällen kom Maja hit och då va de Harry Potter första och sista filmen som fick göra våran kväll. Sen har min söndag varit helt lugn hälsade på farmor och farfar en sväng och nu ska jag nog snart öppna några läxböcker för lite pluggande.
Fredag kväll med tv-spel ;) (kändes jävligt sär måste jag säga..)
Lax med chilli, curry, franska öter, kanel salt och peppar!
Resultatet blev faktiskt riktigt gott!
Lördagväll med film mys!

RSS 2.0