O.C



Nu ska jag nog ta och plugga lite spanska och kolla på O.C som jag har fått låna av Lisa.

29/9 2010

Jag vet att jag har jätte dålig uppdatering just nu men tiden räcker inte riktigt till så bloggen får bli lidande.. Har haft orientering och halv studiedag idag i skolan. Orientering gick bra tog alla kontroler på en okej tid. Men min halva studiedag får man tillbringa med engelskaboken♥ De heter ju trots allt studiedag..

Min konfa tårta, ser inte de lite gott ut?

10-09-25

Dagen har till stor del beståt av all kolla på hockey och dans. Ingenting som jag brukar göra men de va kul det med. Och jag såg E.M.D med. Dem spelade utanför media market som nyss har öppnat här. Brukar inte lyssna på dem speciellt mycket men alla tre är ju rätt snygga, vissa lite snyggare ;) Så jag tog lite kort i alla fall.

Jag och Emma körde på "ta med" varm choklad i dagens regnväder.♥

E.M.D


Nu ska de allt bli bättre!

Nu måste jag verkligen ta tag i bloggandet känner jag! Har knappt haft någon tid alls denna veckan eftersom vi har haft jätte mycket att göra i skolan. Vet tyvär inte om de kommer kunna bli så mycket bättre nästa vecka heller.. Va och tränade igår på onyx med min mamma igår, funksional moves. Så jädra jobbigt va de och nu så har träningsverk över allt.

Bild sen i sommras.

dålig uppdatering..

Funderar på att dra mig mot min underbara säng nu och sätta på en film eller helt enkelt bara sova. Är sjukt trött..

Remeber me♥

Har precis kollat färdigt på Remeber me. Älskar filmen men nu ligger jag här och små gråter lite fotfarande. Aja idag var de skola och sen blev de hem till Liza för ansiktsmask och no plugg! Har så sjukt mycket att göra i skolan denna veckan. Men nu ska jag förska sova lite.
God natt!♥

En liten söt bild sen i sommras

Göteborg!

Hemma från hen heldag i Göteborg. Riktigt mysigt. Var där med Liza och vi träffade även Hanna. För mig blev de inte så mycket köpt. Köpte en ansiktsmask bara. Men nu ska jag ta min no bok och börja plugga innan jag ska fixa naglarna och se på film.

fråga mig inte varför..

H&M - 19.50 :-

18/9 2010

Äntligen hemma.. Varit ute lite över allt hela dagen känns det som. Jag och mamma tog även en sväng förbi skoaktuellt och jag fick köpt ett par skor! Dock inga utav alla de skorna jag kollat på innan.. Men nöjd blev jag! Vi va också och hyrde filmer. Jag hyrde Remeber me och Peter Pan - otecknad. Har sett båda filmerna innan. Peter pan har för mig den var väldigt bra och mysig och han som är med i den är ganska söt. Och Remeber me finns de inte så mycket att säga om mer än att de är en av dom absolut bästa filmerna jag har sett!


Skoaktuelt - 1295 :-

Dagens köp


Jeans - Jc 699:-

Mascara - Ålens 69:-

Fick detta inhandlat idag när jag och Maja var i stan. Hittade även två fina skor så nu är de bara att fundera på vilka jag vill ha..

Scones!


Mumms! Nybakade scones till kvällsmat.

Brunett eller "Blondin"..?

Jag har lite ågest just nu. Sitter och fundear på om jag ska tona håret brunt igen (har varit burunett två gånger innan.) Okej mitt år är inte blont nu men de är något emellan mörk blont och ljusbrunt. Och jag gillar de sådär var tredje dag..  

Brunt....                                       Brunt/Blont...

Dagens Outfit

Jeans - Face
Linne - White
halsduk? (kommer inte på vad det heter) - Gina T

Ny heder och lite till..

Vet att hela bloggen ser jätte konstig ut men försöker komma överfunn med hur man gör allt det med designen.

Bröllop


Så såg jag ut



Hemma!

Hemma från en trevlig helg i Stockholm nu. Jag är sjukt trött eftersom jag inte har fått sova speciellt mycket.. Men nu ska jag ta och kolla igenom bilderna från bröllopet. Vet inte alls vad det är för bilder eftersom jag lämnade kameran till morfar men ska nog lägga upp några här sen ;)
Puss!♥

Stockholm!

Håller på att packa och städa just nu. Får inte packa så mycket eftersom vi ska ta cabben.. Men snart ska snart ta ett litet uppehåll för att äta lite och kolla på one tree hill. Idag var det skolan som vanligt så självklart har jag massa läxor som får följa med till Stockholm.. Men nu ska jag ta och återgå till packandet och städandet.
Puss!♥

Sjuk...

Har sovit nästan hela dagen och är väldigt förskyld men de börjar faktiskt bli lite bättre nu. Sitter och kollar på min favoritfilm med. Lejonkungen. Den är ganska mysig faktiskt. Fast en sak som är lite pinsamt är att Scar va min favorit när jag va liten.. Fast inte nu längre.
Puss!♥

Lejonkungen♥




bad!

Nu har Emma och Louise dragit. Hade en rolig kväll igår. Men nu ska jag ta ett varmt och skönt bad med musik i öronen och kanske äta upp min B&J's glass.
Puss!♥


4/9 2010!

Sitter hos morfar och Tina nu men ska hem snart skulle jag nog kunna tro. Mamma och pappa ska bort ikväll så är ensam hemma fast Louise och Emma kommer hem till mig får väl se vad vi hittar på. Inget planerat utom b&j's och humburgare med curry. Min och Emmas favorit ;) Men nu ska jag sluta och sitta framför datan och slöa så hörs senare!♥

De va ett tag sen jag åt b&j's..


hejdusitterochstirar..

Hemma från kalaset nu. Eller va hemma när andra halvlek av Sverige matchen börja som Sverige också vann! Trevligt kalas med god mat, tårta och de gamla hedliga spelet som alltid spelas när vi är hos mina kusiner på kalas. Eller aa, jag, mathilda, simon och Putte brukar spela de. Jag vann för övrigt varje gång! (Utom en) Men nu ska jag sattsa på att bli lite friskare till imon så jag ska lägga mig och kolla på film.
Puss!♥

Kalas!

Nu drar jag snart på kalas hon mina kusiner!

puss!♥


aj min hals!

Knarka halstabbletter, drika te och äta honung (y) that´s life! Ne men så illa är det ju faktskit inte. Men grejen är ju den att jag tog bort min halsmandlar för 3 år sen så får så sjukt ont i halsen när jag väl får de.. Men ska sattsa på att bli helt frisk till helgen. Hatar att vara sjuk på helgen! Men man blir väll sjuk när man inte kan acceptera att sommaren är över...
Puss!♥

Vill tillbaka till sommaren och Grebbestad!♥

RSS 2.0