Eclipse next

Färdig med bullbakningen nu! Första gången jag bakde bullar på över ett år tror jag. Efter jäsningen kom även Louise och hjäpte oss med utbakningen. Kan ju säga att bullarna blev lite olika stora och lyckade... Men goda va dom i alla fall. Nu är det bara att tagga för Eclipse ikväll med Emma och Louise!
Puss!♥

Fullt upp!


Resultatet♥


Bullbakning!

Det blev ingen strand idag för jag vaknade till regn och de va inte kul. Men jag och Emma bestämde oss för att baka bullar istället. De går väl lite sådär det är bulldeg i hela köket som jag städade i morse. Men nu ska de gäsa i en halv timma så får hoppas de går bättre efter de!
Puss!♥


29 juni

Varit i stan och klippt mig idag. Det behövdes kan jag säga... Blev även mcflurry (stavning) i stadsparken med Liza, Maja och Louise. Tappade min mobil på vägen hem i bussen men sån tur va var det en snäll person som hittade den så jag har fått tillbaka den nu. Tack! Ganska taggad inför morgondagen med först stranden med Emma och sedan Eclipse♥ Men nu ska jag gå och kolla på de sista minuterna av spanien-portugal.
Puss!♥

han inte ta någon bild på min nya klippning idag så fick bli en bild från
Grebbestad. Man kanske ser lite hur mitt hår såg ut innan. Får lägga ut en imon
om jag hinner :)


En dag i Göteborg

Dagen tillbringades med Liza och Louise i Göteborg som jag nämde i morse. Vi gick runt i nästan en timma för att hitta någon stans att äta men tillslut blev det ett café som hade dagens lunch. För mig belv det pasta med kyckling och currysås de va faktiskt riktigt gott. Efter en hel dag i Göteborg utan och ha köpt något åkte vi tillbaka till Borås och träffa Maja för en fika på bakgården mysigt va det. Vi väntade de även på en buss som Maja sa skulle gå men inte gick när vi skulle hem i sådär en timma. Maja och bussar säger jag bara... haha ;)
Puss!♥

Lite skillnad på min och Lizas daimtårta vi åt på bakgården.


morgonrusning!

Ett inlägg mitt i morgonrusning, eller så mycket morgonrusning kanske det inte är. Men ska vara hos Liza om 20 minuter så lite bråttom har jag allt. Jag, Liza och Louise ska i alla fall till Göteborg idag ska bli kul. Men nu måste jag rusa för annars hinner inte jag.
Puss!♥

Första inlägget 27/6 2010

Nu har Maja lagt in min bloggdesing (eftersom jag inte fattar någonting när de gäller sånt) så nu kan jag börja blogga. De är ju bara lite småsaker hon ska hjälpa mig att fixa med, men tack Maja♥. Aja idag kom jag hem efter ha varit i grebbestad och firat midsommar med Maja. Där va det fullt ös och nästan alla va från 23 och upp och fulla men de va kul ändå. Va även nere på byn och kolla lite i affärer köpte även kläning där. Imorgon blir det antadligen att åke till gbg eller någon strand.
Puss!♥

RSS 2.0