Nymålade naglar!

Sitter hos Liza och har nyss sett Victoria´s secret fashion show. Riktigt mäktigt är de! Ett stort pluss är ju också att Akon uppträdde. Han är nog en av de få artister som enligt mig inte kan misslyckas. Älskar nog nästan alla hans låtar! Liza har även målar mina naglar och de blev riktigt fina. Lägger in en bild när jag kommer hem.
Hej sålänge!♥


Home♥

Hemma efter en dag i Göteborg med Maja, Liza och Emma. Alltid lika kul! När vi kom hem till borås efter några timmar i Gbg bestämmde vi oss för att ta en snabb fika på Tant Grön, välbehövligt efter lite shopping! Fick inhandlat en bh idag. Blid kommer eventuelt om jag orkar.
Nattinatti!♥


göteborg!

Ska snart dra in till  stan och träffa Emma på resescentrum. Sedan bär det vidare till Göteborg där vi ska möta upp Maja och Liza som drog dit i morse. Så idag blir det ett shopping äventyr i Göteborg på dagen och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!
Hejdå, ha en bra dag!♥


3 dagar kvar..

Det är faktiskt bara 3 dagar kvar av 2010. Kommer kännas jättekonstigt att börja skriva 2011. Men ska bli riktigt kul med ett nytt år. Inte för att de egeteligen gör någon skillad. Menmen. Sen kommer ju dessa nyårslöften med. Herregud! tror jag har hållt ett av alla de jag har gett de senast 7 åren. Men de är ju värt ett försök!

Är det någon mer än jag som kommer försöka hålla nyårslöften, i så fall vilka? 

mina nyårslöften!
- Äta mer nyttigt och mindre donken!
- Träna lite mer
- Försöka se allt från den posetiva sidan!
- Spara lite pengar och inte göra mig av med månadspengen efter 1 dag!
- Skaffa ett extrajobb!

Vi får väll se hur detta går..

28-12-2010


tröjan och shortan köpte jag igår.
shortan - 149:- jc
tröjan - 99 :- gina 
En av dessa outfits blir de idag när jag ska till stan. Dock lite osäker på vilken.

Måndag.

Varit i stan och fyndat lite reaplagg idag. Mycket nöjd!
Och nu är det 24 och varma hallon som gäller! 

bilder kommer under morgondagen

Goddnatt!


Nu ska jag ta och kolla lite på 24 innan jag går och lägger mig. Är inte helt säker
på hur många avsnitt jag har sett denna dag men de går inte se förmycket av!
Godnatt!♥

Jul!


Lägger en en bild på årets julklappar!
Skidställ (- jacka, byxor, flis, mössa), smycken (- thomas sabo halsband + belock, snö armband och örhängen och andra örhängen och armband), ragg och skidskockar, rakhyvel(y), 24-box, skor, presentkort, pengar, sammlar tomte, bok- Bueatiful dead, mössa, naglack och naglackspenna, ansiktskitt, en tröja (ska byta den)

Tackar alla för de fina julklapparna! är jätte nöjd!♥♥


God Jul♥

God Jul allähopa!
Blir ingen vanlig julafton iår eftersom de saknas 7 personer i vårat julfirande.. Men man får väl försöka göra det bästa av  situationen!


Dan före dopparedagen...

Segaste dagen på året? Det tycker i alla fall jag! Denna dagen har man hunit med, åka och handla mat/godis. ( får ju äta på julafton ) varit i stan och sen kom min faster och hennes familj hit en stund. Dom kommer inte hit imon eftersom en av mina kusiner ligger på sjukhuset..
Nu ska jag snart gå ut och äta. Min morbror och hans fru kom hit idag från Stockholm. Och han har alltid med sig god mat och idag blir det räckor och månsterkrabb klor/ben? aja de är i alla fall sjukt gott!


Två bilder sen fotbollstuneringen i skolan i torsdags!

Dagens!

"Vi gick hem vid 4:a tiden för vi var trötta. Hade ju ändå varit där sedan 12 så 5 timmar fick räcka för oss ikväll."
hahah!♥
Kollade på nått pogarm med Liza och Maja på MTV och så säger en detta, trodde seriöst jag skulle dö!

Varit ute i skogen och huggt gran idag. Det var väl helt okej. Åkte fyrhjuling oxå, dock inte så fort. Det var ett tag jag åkte sisst och då råka jag gasa för mycket så jag åkte ner i ett dike. Så jag höll lite på gasen idag men det var riktigt kul. Pappa sa att han skulle köpa en så får hopps han menar allvar med det! nu ska jag fixa iordning mig lite innan jag ska dra!
Puss!♥

i miss..

Jag kollade igenom bilder på min data och insåg hur mycket jag saknar Grebbestad. Det är helt sjukt! Kommer igåg när jag ver liten och hatade det stället bara för mina föräldrar drog med mig dit varje helg. Men om jag ska vara ärlig skulle jag nog vilja påstå att det enligt mig är ett av de bästa platserna på denna värld.
Men shit vad man kommer på vad man saknar gerjer när man kollar igenom bilder..  

bild på hamnen från ett av bergen! ♥

Ledig Dag!

Ledig idag eftersom vi var på opera igår. Den var väll lite intresant.. haha! Men de var nästan värt att sitta och kolla på en tråkig opera i 3 timmar när man får ledigt dagen efter! Vi får väll se vad som händer denna dag. Först prata vi om pulkaåkning men de är typ snöstorm ute så ne..
Hejdå!♥

Bara en vanlig söndag!

Dagen har innehållit långskidsåkning, shopping, pepparkaksbakande och varma mackor. Nu är de bara Gossip girl som återstår av en härlig söndag. Imorgon klockan 07.30 ska jag innfinna mig på dagis för att kolla på min brors lucia tåg vilket betyder att jag måste gå upp tidigare än vanligt vilket jag inte gillar. Men jag måste dit eftersom simon vill de och dom är så himla söta när dom sjunger!
Men nu är det inte så lånt kvar innan jag behöver lyfta på mig, gå upp , ta fram puffen och sätta på tv för en timmas tv tittande så.. Hejdå!♥

Musik!♥

Har ni någonsin tänkt på hur många låtar man kan hela eller en del av? Det är i alla fall sjukt många. Har suttit och lyssnat på rätt mycket musik ikväll och sjuner i alla fall lite till alla låtar. Vissa låtar har jag inte hört på jätte länge. Det är  egentligen rätt sjukt!

I can´t say i´m sorry

Lyssnar på låten där av rubiken. Dagen har varit helt okej. Sovmorgon till 11 eftersom vi hade inställd slöjd. Biologiprov och sedan fått reda på so inlämningen. Blev väldigt glad över det resultatet! Efter skolan åkte jag och Emma hem till Felix och kolla in hans nya rum. Vill också ha så stot rum! Sedan belv det stan och köpa julklappar. Och vill ni veta en sak? Jag hatar tvn på busstorget! Den bara ljuger! Lita inte på den! Missa bussen på grund av den.. Aja nu ska jag leta upp en lått som jag inte vet vad den heter men hejdå!

liten söt egobild på mig... hahah!


7 december

Nu var det ett tag sen de kom ett seriöst inlägg här. Men här kommer ett! Idag har de varit först skola och elevens val där man har dans (y) Faktiskt ganska kul. Sedan blev det hem till Anita och göra tomtar. Det är lite av en jultradition vi har i min familj att vi åker dit och gör tomtar. Fast att jag inte är nån riktig pyssel människa så är det ganska kul och göra tomtar en gång om året. 
Hade tänkt lägga upp bild på min tomte men eftersom att de inte funkar kommer den en annan dag! 

Tjenatjena!

Tänd ett ljus och låt det brinna... JULMUSIK♥ 
Är med Liza nu och vi har sett Eclipse vilket var lite kul eftersom de var första gången sen jag såg den på bio.
hejdå!

RSS 2.0