Sööööööndag!

Underbart att vakna 08.50 en söndagsmorgon. NEJ TACK! (tur att man verd fram klockan en timma så de i alla fall va 09.50) Men fick helt enkelt göra der bästa av situationen och dra med pappa ut på en promenad runt öndered sen när jag kom hem blev det lite mag/ryggträning med. Hurtigt Vickan! Sedan va det den nu mera vanliga söndagstraditionen som innebär film med maja. Alltid lika trevligt!

Min första heder, måste göra en ny snart!


Voffeldagen!



Och vad passar bättre då än vofflor? Ingenting enligt mig. Därför fick det bli ett litet mellanmål med vofflor när jag kom hem från skolan. Kikade också in på en blogg nyss där man kunde anmälla sig till en B&J's tävlig så de gjorde jag. Det kan ni också göra HÄR

Måndagkväll!

Sitter här med engelska läxan just nu. Kanon kul! När jag är klar med denna ska jag ta och fixa iordning allt inför morgon dagen. Lite smått nervös är jag inför imorgon med.. Men det blir nog bra hoppas jag! Sedan blir det nog att fixa sig inför kvällen och sedan flyttar jag nog med mig datorn till sängen för att avsuta denna dagen med film.


Film&fruktsallad!

Film och fruktsallad tillsammans med Maja fick göra min söndagseftermiddag. Enligt mig ett väldigt bra sätt att sluta veckan! "Luftslottet som sprängdes" fick det bli. Var lite seg i början men senare visade den sig vara bättre. Nu ska jag förberädda inför morgondagen innan solsidan börjar och sedan blir det nog ett eller två avsnitt av gossip girl eller kanske 24. Aja det avgör jag när det blir dags för de!


19/3

Min huvudvärk är nästan borta! När jag var mindre hade jag migrän och hade ont i huvudet 2-3 gånger i veckan tror faktiskt jag har fått tillbaka det.. 
  
Just nu sitter jag och äter en appelsin och dricker vatten för att se ifall det hjälper. Man kan ju hoppas! Men fastän inte mitt huvud är helt 100 så ska jag inte bara sitta hemma ikväll. Blir i så värst fartfyllt heller men Emma, Maja och Liza kommer nog hit för en liten myskväll!


Fredagkväll, hemma..

Får spendera min fredagkväll hemma idag.. Har sjukt och i huvudet och har förövrigt haft det typ varje kväll hela veckan och alvedon eller ipren vill inte hjälpa mig. Vad är felet på mig? Nä men får vä tillbringa min fredagskväll i sägen med gossip girl eller the city eller om jag hittar någon bra film. Det kan väl vara lite små mysigt de ibland med men inte två fredagar på tre veckor..



Sommar och sol skulle just nu inte göra mig någonting!

TRäning!

Kom nyss hem från ett riktigt gött träningspass. De är hätligt när man känner att benen knappt orkar hålla en längre efter att man har tränat! Nu ska jag ta och hoppa in i duschen sen ska jag ta och laga mig själv lite kvällsmat. Har dock inte riktigt bestämt vad som står på menun än.

Tumme up för träning!

mitt i allt

Mitt i allt klämmer jag in ett blogg inlägg! Har egenteligen inte så jätte mycket att göra mer en ett personligt brev lite svenska plugg och så har jag suttit barnvakt halva eftermiddagen. Fast sen har jag ju den där engelska boken harry potter som jag kanske bör läsa lite mer av. Och så vill jag gärna klämma in ett avsnitt av the hills ikväll med men de lär jag nog hinna..



asså jag har sån bildbrist så jag vet inte vad..

göteborg! ..blev borås.

Japp, vakna imorse och smsa maja. Vi bestämde oss för att ta en liten shopping utflyckt till Göteborg, men när vi sedan kom på att fritidskorten gäller ju inte förens 4 så blev det inte så. Det fick bli en dag i vårat kära fina soliga Borås *host*. Ne men de va inte så illa det heller. Kolla lite affärer och åt thaimat. Blev tyvär (som tur var) ingenting köpt för min del. Glömde föresten kameran hemma mä så inga bilder. Men nu ska jag ta och gå ner och basta för jag fryseeer.
Puss!

Min lillebror fyller 6 år idag!

Ja, det är rätt min lillebror fyller hela 6 år idag. Känns som igår den långa dagen då man väntade på att mamma och pappa skulle ringa och berätta ifall man hade fått en lillebror eller lillasyseter. Aja, så idag har det varit släcktkalas med "hela tjcka släckten".

I morse när jag och sanna vänta på bussen i dagens underbara väder!
snodde bilden från sanna på facebook!

dilemma!

Efter att ha tränat och ätit en god sallad så lockar det väldigt mycket att krypa ner i sägen och kolla några avsnitt av the hills eller kanske one tree hill. Men då ser man självklart högen med spanska papper på skrivbordet och harry potter boken på 600 sidor på golvet.. "skolan föst, sen kompisar och träning och annat" säger vuxna men jag funderar på att hoppa att plugga de sissta idag och kanske ta med mig datan till sägen och kolla ett eller två avsnitt av the hills eller one tree hill. Tåls ju att övervägs i alla fall!




aa, hur ska man göra?

Träning på g!


Nu ska jag ta och lämna min hög med 1 ton spanska papper och dra mig bort till maja och sedan vidare till onyx för ett core pass. Har redan svidande träningsverk i låren och rumpan nu taggar jag att få de i magen och ryggen med.. Nä men de är väl skönt att känna av att man har tränat!

söndag,söndag,söndag.

Sitter just nu vid datan och funderar på ifall jag ska ta mig bort till sägen och lägga mig i min nybäddade säg och kolla på the hills. Idag blev det träning med mamma, funksional moves (stavning) och sedan tillbringade jag eftermiddagen med maja. Och gårdags kvällen spenderades med några filckor och vi körde bland annat smsroulett, den gick lite smått överstyr..! haha


I bild brist två gammla bilder för att lysa upp vardagen. Den andra är från när jag och maja var på Malö en liten Ö och helt plötsligt ser vi två rådjur på berget!

Mysig fredagkväll med familjen!

På grund av en jävla huvudvärk igår så fick de bli en enkel myskväll med familjen igår.  Men gjorde mig inte så mycket betydde bara att jag har mer energi till lördagkvällen! Ska nog gå ut på en långpromenad med maja i borås ovanligt fina väder! Sen får vi väl se vad resten av dagen har att erbjuda.
puss!♥

valde att gå upp och göra sconse till frukost, underbart gott!

första mars tjugohundraelva

Japp, idag är de första mars. Det är med andra ord officielt vår. Men om man kollar ut genom förstrett är det tuvär inte 10 plus och sol utan snare 5 minus och snööö men det kommer väl så småning om. Hoppas jag.. Aja idag skulle jag använt störe delan av tiden till att plugga. men använde större delen av tiden till att plugga, men saker blir inte alltid som de är tänkt.. Men klara mig ändå, har trots allt inte så mycket plugg. Mennu ska jag ta en dusch sedan blir de att läsa min bok om harry potter.

RSS 2.0