Kass uppdatering, jag vet..

..Men känner inte för att skriva orelevanta saker som det här som ingen igeteligen bryr sig om eller vill läsa.


Dagen!

Tänkte slänga upp en dagens outfit bild men sen kom jag på att min kamera suger. Så kör på en liten halvdan webcam bild.


ingenting obekant idag.
Linne, shorta, shorts och klackar blir de!

Skola imon..

..Imorgon ska jag till skolan för första gången på över 2 veckor. Känner att jag absolut inte kommer lyckas komma upp imorgon bitti. Men för att göra det lite lättare för mig ska jag packa och lägga fram kläder till morgondagen. Eftersom yr visar +17 grader så tror jag faktiskt det får bli shorts till skolan imon ;)

Paus

Gick in och tog en liten paus från solen och allt pluggade så tänkte slägga in ett blogginlägg innan jag drar mig utåt igen. Älskar detta underbara väder!

Igår var jag och Maja på scream 4. Så jäkla bra, en måste se film! Hade sett slutet på Scream 3 innan (tror de va 3:an iaf) så nu är nästa skräckfilmsprioitet att se 1:an, 2:an och hela 3:an med.
Nä nu kallar solen på mig där ute igen, puss!♥


(bilder från google)

12.17

Morgon promenaden är avklarad så nu ska jag bara bädda sägen, sätta upp håret och gå ut och lägga mig i den
underabara solen!

En sommartårta vore inte helt fel? ;)


tjugoandra april

Började min dag med att gå ut och gå med pappa. Tänkte öndered som är ca 5.6 km skulle bli lite lagom men nä pappa ville gå en mil idag så det slutade med att vi gick lite mer en en mil. Och sen blev det läven trädgårdsarbete på de, så nu är mina ben lite halvt döda.. Vet inte riktigt vad som händer resten av dagen men vi ska ha gäster vid 6 tiden så har lovat mamma att jag ska hjälpa henne fixa. Så hejdå!♥

21/4 2011

Skulle egenteligen åkt med maja till malö idag men när jag vakna mådde jag illa, hade ont i huvudet och va halvt yr.. Det yra har iaf gått bort nu när jag har legat ner och vilat med det andra är fortfarande kvar. Hoppas det blir bättre under dagen orkar inte med att vara halvt sjuk!

Äntligen..



Nog något av det goaste jag ätit!


Min bror gillar inte att se "normal" ut på kort, kan nog inte hitta något där han bara ler från gran canaria..

Tapas resturangen



..Sammarbetar daton med mig, ås här kom det några bilder i alla falla.

Victoria ♥ våren

Älskar våren, underbrat när man vet att sommaren är på väg och man änteligen kan ta på sig joggingskorna och gå ut och springa igen. Fick bli första rundan idag på cirka ett halv år. Gick ju som de gick.. Men några runder till så ska nog konditionen komma tillbaka! Eftersom det är cirka 25 grader mot våran solvägg här hemma ska jag nog faktiskt gå ut och sätta mig och plugga, har ju endel att ta igen efter resan. Så det är väl lika bra att börja..

internet vill fortfarande inte sammarbeta med mig..


bilder..bilden


Tänkte lägga upp lite bilder från Gran Canaria men internet vill inte sammarbeta med mig så de fick bara bli en bild. Mer kommer senare. Men detta är iaf utsikten från baklongen.


En sak ni inte visste..

En sak ni inte visste är att jag älskar att ligga på golvet i mitt rum och lyssna på musik, kolla film, läsa en tidning eller helt enkelt bara ligga på golvet och ta en paus (om det är relativt nystädat.) Så jäkla underbart att bara ta ner datan och lägga den på golvet. Vet att detta kanske låter lite halv konstigt men ingen konst med det, sån är jag! Som 2009:s sommar replik löd.

Gårdags kvällen och natten spenderades med maja och tre filmer, the town (där snyggingen ben affleck medverkar), harry potter and the deathly hallows, och boogieman 3 (stavning). Relativt bra filmer alla tre men the town var helt klart bäst. Min morbror, hans fru och min ingifta kusiner kom också hit från Stockholm och gratta mamma eftersom hon fyllde år i onsdags så de blev även lite god mat.

Nä nu ska jag bege mig ut på nya äventyr, puss&kram!♥


Home sweet home♥

Borta bra men hemma bäst! Hemma från en underbar vecka på Gran Canaria. Hade gärna stannat i värmen ett litet tag till. Men det är ändå rätt skönt att komma hem. Jag berättar mer imon och då kommer de eventuellt lite bilder också för nu ska jag ska jag sova i min sköna och saknade säg!♥


Gran Canaria!

Just nu sitter jag för hoppningsvis på planet till Gran Canaria ifall inget går fel. Kommer inte blogga i veckan pga jag inte har någon data och kommer antageligen inte sitta vid datan på hotelet för förhoppningsvis har jag fullt upp med att sola och bada!
Man ni får ha det så bra utan mig i en vecka, puss!♥

Beslutsångest!

Packar det sissta in för resan imorgon. Känns riktigt härligt med en veckas värme! Idag har jag för övrigt varit hemma hos min morfar och tina där även min kusin som bor i tyskland var. Träffar honom och hans mamma 2-3 gånger per år och självklart ska dom komma hit när vi ska utomlans.. Aja fick träffa dom lite i alla fall.


Ska jag ta bort den blåa förgen och köra på bas och lack as always..?

Min söta kusin! bilden är dock tagen förra året.

Då var det dags igen


♥ Solsemester på fredag! - En vecka på Gran Canaria hissar jag högt!

♥ Citorn vatten - underbart gott!

♥ Mat - älskar att äta men detta kan sluta illa om jag inte börjar behäska mig..





♥ Att inte få träna - jag får krucks! (vet inte om det är ett ord men det lät bra)

♥ Att vara sjuk - aa, vad finns det att säga? Rätt självklart enligt mig.

Tisdag 5 april

Vitaminer, kanjang, propolis honung, hostmedicin, ibumetin, nässpary, och snuvtablätter. Det är det som håller mig levande just nu.. Nä riktigt så illa är det faktiskt inte. Men jag mår mer dåligt än vad jag mår bra kan man säga. Nu funderar jag på att flytta mig till soffan där upp och sätta på en film eller nått. Vi får väl se hur detta går!

Sjukling numer ett..

Först är man sjuk heela helgen, och sen till börja med två dager in i veckan.. Hoppas verkligen att jag kan gå till skolan imon för jag behöver de nu innan jag ska åka på fredag. Har ju trots allt bara två dagar kvar i Sverige på en hel vecka efter idag. Underbart!

Sjuuuuk!

Vaknade i morse och kunde inte prata, inte så jätte kul faktiskt. Så jag har spenderat min förmiddag i soffan. Ska snart ta och äta för att sen börja packa inför fredagens lilla resa. Måste ta tag i det idag för jag kommer inte att hinna i veckan. Fast än det ska bli skönt att åka iväg till värmen tycker jag det är sååååå tråkigt att packa. Det är anledningen till att jag alltid brukar slägga ner allt och lite till men när man ska flyga måste man ju tänka på hur mycket man har med sig..

Bakade bullar till mitt kalas igår. Bilden är dock inte sen igår, utan en annan gång i sommras :)


16 år!

En film och några avsnitt av 24 får göra min 16 års födelsedags kväll. Har haft lite ont i halsen hela dagen men just nu kan jag knappt prata.. Om man bortser från min inte så roliga hals har jag i alla fall haft en bra födelsedag och fått många fina presenter! Bilder på dom kommer imon när jag orkar ta kort.

18.01

En nybadad Victorira med en sjuukt svidande hals ska nu ta sig ann och städa sitt rum fastän hon kanske borde ta sig ann soffan istället. Men det måste ju vara fint till den speciella dagen imon! ;)


RSS 2.0