Grebbestad

Nu drar jag till Grebbestad i en vecka och de ska bli riktigt kul. Hoppas bara på att vädret ska vara på topp så man kan åka båt och ligga vid stranden. Men nu måste jag fixa de sista innan vi åker.
Puss!♥

Husvagnen♥

23:11

Sitter här vid datan. Har inte gjort så mycket idag mer än att sitta här och lyssna på musik och kollat på tv. Men de är rätt gött de me. Aja de blir inget lång inlägg nu tänkt bara läga in bilden på min shorta jag köpte igår.
Puss!♥

Fick bli en dålig webcam bild. Men så ser den utt i alla fall.
Köpt den på jc för 599:-

Home sweet home

Hemma från Varberg nu. Blev inte som jag hade tänkt trodde vi skulle upp till Grebbestad direkt efter men nejdå vi skulle hem emellan. Men de är bra de med. Haft det riktigt roligt och mysigt där nere i farmor och farfar stuga. Kusinerna och farmor och farfar åkte hem i fredags så lördagen fick bli en dag i stan och jag fick en shorta inhandlad. Men eftersom jag inte har hunit ta något kort på den kommer de en bild senare men nu ska jag packa upp.
Puss!♥

Varberg imon

Varit nere på gothia idag med Liza. Blev fika i parken idag igen, pannkakor. Gottgott! Var också väldig varmt i Gbg så vi strannade inte så läng på grund av de. Åkte hem vid halv 5 tror jag men kul hade vi. Imorgon blir de varberg och fira farfar som fyller 75. Grattis! :) Stannar nog där en några dagar innan vi åker tillbaka till Grebbestad så blir nog inte så mycket bloggande på ett tag. Men nu ska jag packa och städa.
Puss!♥

Gothia idag

Idag är de sista dagen för Gothia för mig tror jag. För imorgon åker jag till Varberg. Det bli bara jag och Liza som åker ner men det blir kul det med. Vi har tänkt och fika i parken idag igen ;) Men nu måsta jag fortsäta att göra iordning mig.
Puss!♥

Gothia

Varit i gbg och kollat gothia hela dagen men Liza, Maja och Louise. Hade mysig fika i en park och kolla på matcher på Heden såg även lite igenkända ansikten så jag blev lite förvånad. Men inget med om de nu. Lyssnar just nu på min nya favorit låt typ "kom ihåg mig" med Lars Winnerbäck. Hörde den när jag och Sofie satt utanför hans konsert i Grebbestad och Sofie har också sjungt på den lite och jag tycker den är asgo. men nu kommer lite bilder från idag, igårkväll och Grebbestad!♥ Vill tillbaka till Grebbestad så mycket! Typ första gången men jag har märkt att jag älskar det stället!♥
Puss!♥

Fabian, Madelia, Malin, Malva, Mathilda och simon va med på kannevalen :)

Jennifer, Sofie och Malva. Man fick ju leka lite med dom små :)
haha, lite ego får man oxå va ;) men de är iaf husvagnen inuti.

B&J´s med liza och Maja igå

Maja och Liza på heden!

Fika i en park!

Och en bild på Louse med :)

ben&jerry´s!

Sitter här och lyssnar på musik. Ska gå ner och kolla om mamma har tvättat några av mina kläder innan jag ska gå till Maja och käka B&J´s med henne och Liza. Ska även ta med case 39 som jag var och hyrde innan får la se om vi vågar se den. Men annars får jag la se den imon kväll eller nåt. Men nu får jag som sagt gå ner och kolla om det finns några kläder.
Puss!♥


hemma

Hemma från Grebbestad nu och då brukar jag vara glad att jag är hemma men det kan man inte påstå att jag är idag hade hellre varit kvar. Haft det riktigt kul där uppe med Sofie. Vi har varit på byn, fotbollsplan, gått runt i Grebbestad och sett hur mysig den staden är igentligen de trodde jag faktiskt inte innan och vi har även varit på gratis konsert eller aa vi sat utanför på berget ;) Men självklart att när man ska åka hem så kommer det folk upp till Grebbestad. Kul.. Aja det är ju Gothia veckan nu iaf så kommer nog åka ner till Gbg ganska mycket. Men nu ska jag gå och ta en ibumetin innan jag dör!
Puss!♥

(bilder kommer senare)

är i Grebbestad

Jag är i Grebbestad och har varit här sen i fredags det är därför jag inte har bloggat. Skulle bloggat innan jag åkte hit men jag hann inte så jag tänkte att jag gör de när jag kommer dit men då funkar inte internet här längre så lånar grannens nu. Jag är mäst med Sofie men jag har även varit på Torp och i Fjällbacka och kollat i affärer köpte ett blått svea linne på Torp och hitta en jacka i Fjällbacka men jag köpte inte den men sa nog göra det nån dag eftersom jag blev helt kär i den. Jag har tyvär inga bilder just nu så jag lägger in dem när jag kommer hem.
Puss!♥

åttondejulitjugohundratio

Känner att jag inte har bloggat så mycket nu men jag har faktiskt ingen lust.. Menmen, igår va de stan och fika med Emma och Louise fick bli en mintkaka med grädde för min del dan va ganska god blev lite trött på minten i slutet bara. Idag är de städa, packa, tvätta som gäller eftersom jag åker till Grebbestad imon♥ Ska faktiskt bli kul. Men ikväll blir de torsdagskväll med Emma och Louse också och sen ska nog Emma sova här.
Puss!♥


hemma!

Kom hem idag från Varberg eftersom att vädret inte va så finnt som vi hade hoppats men vi hade kul ändå lite tråkigt att Emma blev sjuk och inte kunde följa med bara. Aja vi åt glass på tre toppar och åt många bullar. Vickan ♥ bullar! Man blir nästan beroende. Har funderat nu på att gå ut och bada i poolen men så fort jag går ut ångrar jag mig eftersom det inte är så varmt ute och har blivit kallare i vattnet nu när jag har varit borta. Men jag får väl ta ett dopp lite senare i alla fall.
Puss! ♥

(bilder från varberg kommer senare)


Färdig packat!

Då va allt färdig packat! Bara lite små saker kvar som jag behöver använda i morgonbitti och så. Aja idag har jag packat, tvättat, städat och spelat golf. Har inte spelat golf sedan förra sommaren brukar ju inte göra de men följde med Jesper och Tina ut en runda de var faktiskt riktigt roligt och gick ganska bra tycker jag. Kommer inte kunna blogga förens på onsdag kväll eftersom vi inte kommer ha med någon dator till varberg men ni får har de bra så bloggar jag när jag kommer hem.
Puss!♥

Har lite bildbrist just nu men en bild från när jag och Maja va på Malö och såg
ett rådjur uppe på berget. Vilket jag tyckte va lite kul eftersom de är en ö.


Varberg och Grebbestad

Sitter här och planerar vad jag ska ha med mig till Varberg på måndag när jag, Emma och Louise åker dit. Skulle igenteligen åkt till Grebbestad idag men det blev inte så men jag åker dit någon gång i nästa vecka och stanar så länge som möjligt. Saknar det faktiskt lite har ju bara varit där en gång i år men vi ska nog vara där i nästan tre veckor så jag hinner nog tröttna. Aja nu ska jag fortsätta med packningen så jag kan gå ut i det fina vädret.
Puss!♥

Husvagnen i Grebbestad♥

1 Juli!

Hemma från Torsdagskväll med Liza och Louise för en stund sedan. Idag har jag varit på Skara sommarland med morfar, Tina, syster, boror och min morbrors familj. Det var faktiskt ganska kul har tappat intreset för att bada lite om man tänker på hur det var när jag var liten. Jag var i vattnat gämt, badade så tidigt på våren som möjligt, var under vattnet hela tiden, hoppade upp och ner ur poolen, aa jag badade helt enkelt så länge och mycket jag kunde men nu är jag med solmänniskan som tar ett dopp när jag blir varm men jag tycker fortfarande de är kul att bada. Men nu tror jag faktiskt att jag ska sätta på en film innan jag ska sova. Ska upp rätt tidigt imon med för jag ska ta spruta vid 11.
Puss!♥

Eclipse

Kom nyss hem från att ha sett Eclipse och är helt överlycklig! Filmen var Jätte bra och mycket bättre än både Twilight och New Moon kan rätt lätt säga att de va den bästa filmen jag har sett. Satt helt skakig och med ett stort leende på läpparna hela filmen. Skakar fortfarande. Och Taylor Lautner är så snygg!
Puss!♥


Eclipse♥

Louise och Emma före bion :)

Biljetterna♥

Taylor Lautner!

RSS 2.0