Fika i höstsolen!♥

På väg hem från skolan idag fick jag ett sms från Linnea där hon fråga om jag ville ta en fika i stan. Så de va näst intill bara att lämna av grejerna hemma och säga hejdå till mamma (eftersom hon skulle iväg i helgen) och sedan gå tillbaka till bussen för att åka in till stan igen och träffa Linnea. Det fick bli en smoothi (stavning) på Café Levá i den underbara höst solen! Super gott och super mysigt!
Ger både Café Levás smoothisar och det underbara höstvädret en stor tumme upp!

Plugg on the floor!

Smoothi (stavning) lite nötter och choklad får hjälpa mig när jag ligger på golvet och pluggar kemi!
vet inte varför bildstorlekarna cpar..

Söndag!

Avslutar min pluggsöndag med varma bär och en film.

Plugg..

Veckan  ser bra ut!

Helg♥

Gårdagskvällen kunde inte bli så mycket bättre än vad den var igår! Va jätte trött och skulle gå och tvätta bort mitt smink för att sedan lägga mig och kolla på tv men då ropar pappa att jag ska komma upp och när jag väl gör det ger han och mamma mig en påse och gissa vad som ligger där i när jag kollar? En iPone 4 fattar ni hur glad jag blev? Så idag blev de en tripp in till marknaden och en sväng in på telia för att fixa allt och nu ikväll är det hemma mys med mamma som gäller eftersom att alla andra är borta. En rätt lugn helg men det behövdes efter den här veckan och är faktiskt rätt nöjd med den ändå!
Nu kanske de kan bli lite mer bilder på bloggen sen med. Min kamera har ju varit sönder ett tag och har inga större tankar på att köpa ny (ekonomi ni vet..) Men bilder från iPone lär ju vara ganska mycket bättre än bilder från min förra mobil ;)

En sväng till skolan!


Dagens outfit (de va ett tag sedan)
shorta - carlings
jeans - modefabriken
linne - white
Idag väntar skola, plugg och fika med Emma, Maja och Liza!♥

Plugg, plugg, plugg..

Rätt mycket utav just de nu men nu börjar jag bli någonlunda klar. Har suttit nästan hela eftermiddagen med allt från matte till samhällskunskap. Nu tänkte jag iaf ta och göra mig en kopp te och sätta mig framför tv och mysa för jag tycker faktiskt jag är värld de efter allt detta pluggande!

20 september!

Dagen har varit rätt okej. Dock gick jag hem från skolan redan efter första lektionen eftersom jag kände att jag inte mådde så bra men nu är de bättre så de blir skola imorgon iaf. Fick i alla fall gjort en del läxor och inlämningsuppgifter medans jag satt hemma så helt oefektiv har jag inte varit! Men nu ska jag nog ta och röra mig mot sägen, de är ju en dag imorgon också och för mig börjar den 06.32 av att mitt alarm ringer.
Åt våfflor till kvällsmat idag (bilden är inte från idag) men här får ni ett riktigt gött recept på våfflor:
125 g smör
4,5 dl våffelmix
1 dl havre
1 mask vaniljsocker
1 krm salt
4,5 dl kolsyrat vatten
1 dl filmjölk
smält smöret, låt kallna. Blanda ihop torra ingridienser, blanda ner smöret och filmjölken. Låt stå en stund (för bästa resultat låt de stå ett dygn i kylskåpet)
Dom är supergoda särskillt om man har hallon och keso på! brukar göra dubbel satts när hela familjen ska äta.

Pyjamas♥

Är riktigt jäkla trött och när man då har världens hög med läxor och plugg framför sig gör inte de den saken så mycet bättre faktiskt! Idag tror jag det får bli en dag då man inte hoppar ur pyjamasen över huvud taget och bara tar tag i allt det där som behöver göras.. Men en pause ska förhoppningsvis göras för jag ska nog träffa Liza en sväng iaf!
Puss♥

today i feel like not doing anything!

Är så sjukt trött efter denna veckan! Den har bestått av massa plugg, lägerskola som inkluderade ca 3 mils cykling och en jätte mysig tjej kväll/natt. Kan inte säga mycket annat än att jag har haft en väldigt bra vecka men den har tagit mycket på krafterna. Så dagen har varit som detta inläggets rubrik. Inte speciellt efetktiv..
Nu tror jag jag ska tända lite ljus sedan blir de nog film om jag orkar hålla mig vaken.. Och jag är fakriskt medveten om att klockan bara är halv åtta men jag är sjukt trött!
Puss!♥

Ny data!

Första inlägget från min nya data. Fick ju våra macbook's från skolan igår. Inget fel med det måste jag säga! Så igår och idag har jag kollat in hur min nya dator fungerar och måste säga att den fungerar finfint! Bjuder även på lite fina bilder för de finns ju en väldigt rolig uppfinning som heter kamera på den med ;)
Vet att alla bilder är väldigt gulliga, men nått måste men väl bjuda på ibland ? ;)

Varför ska vissa dagar vara så jävla svåra?


life is life.

Min hals är fortfarande inte bättre, snarare motsatsen.. Kunde knappt prata imorse när jag gick upp och hade feber men nu är de lite bättre iaf! Men trots att jag inte mått så bra idag har jag faktiskt varit en tripp i stan och sedan var de lunch hos morfar och tina. Fick faktiskt en kofta inhandlad (bild kommer senare!). Men nu ikäll blir de väl mys i soffan, kanonkul.. Men vad kan man göra?


Ser det inte för skönt ut?


Skola!

Trots att min hals känner för att döda mig drar jag mig snart mot skolan för dagens tre lektioner. Spanska, idott oh kemi står på schemat idag. Se you leter!♥

RSS 2.0