45 min core blev fet kvällsmat och cheescake..


Jajamänsan! 45 minuters core blev istället en fet kvällsmat och cheescake.. Hade bokat ett core pass men kom sedan på att min pappa skulle fylla år idag så blev tvungen att boka av. (han fyller egenteligen år 29:e men firar han idag eftersom 29:e inte finns iår) Så medans mamma och pappa gick ut och gick dukade jag, min syster och min bror fram kvällsmat. Nybakat bröd, gott pålägg, potatisallad, go frukt och görnsaker, te och juice hade vi ställt fram när dom kom hem. Efteråt tog vi även fram cheescaken jag bakade igår. Gott va de, men Vickan var det inte du som skulle börja ditt nya liv..?

På bildeerna har vi inte tagit fram allt.

Film!

Avslutade precis en effektiv söndag med en film. "The Last Song" var det jag kollade på. Den var faktiskt riktigt bra och mycket bättre än vad jag hade trott. Grät för övrigt floder när jag såg den. Defenitivt se värd, så ni som inte har sett den bör göra de!
 
bild från google

Harry potter

Jaooo. Nu ska jag läsa..!

Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för såhär en timma sen för någon bestämde sig för att inte stänga dörren till mitt rum. Och medans den är öppen varför inte ha på en tv på typ högsta volym som ingen kollar på? Haha, ne men så sur är jag inte. Idag ska jag PLUGGA. Denna veckan består av två no prov ett praktiskt och ett skriftligt, en svenska redovisning och så har jag jo min engelska bok mä.. Aja, det är bara att sätta igång så kan man anske klämma in något kul under dagen!

Kollade på dear john igår, vet inte hur jag ska beskriva den, den va bra men tror jag hade lite för höga förväntingar. Men den va bra!

bild från google

26 februari!

TjabaTjenaHallå, vi säger så.. kommer ni ihåg den låten? Lyssnade på den sjukt mycket när jag var liten iaf. Aja tillbaka till lite mer viktiga saker. Tillbringade min går kväll/natt med Liza. Hon har sovit här. Dock var jag så sjukt trött så jag somnade i soffan när vi låg och kolla på film men men vi har haft det kul ändå. Idag ska jag nog träffa Emma senare. trevligt trevligt!

bjuder på lite bilder på mig, emma och simon när vi var barnvakt åt han!



på menyn: johan falk, sallad, läsa,läsa, läsa!

Ja det är hur jag spederanr denna fina vår kväll! Började dagen med skola idag som alltid. Sen åkte jag och Maja in till stan för att träna och prova ett nytt café här i Borås. Café Leva. För er som aldrig har varit där är det att rekomendera. Drack en jätte god smoothi. Igår var jag förövrigt på stadbibloteket för typ första gången i mitt liv. Eftersom vi ska läsa en bok på engelska i vår. Valde Harry Potter an the deathly hallows, har aldrig ens läst en så lång bok på svenska. 607 sidor närmare exakt. Men de är bara att börja läsa..


vet att bilderna inte är dom bästa men dom funkar

Home!♥

Hemma från en trevlig kväll men är även hemma från en härlig skidsemster! Åkte ju till idre i lördags så jag har tillbringat en vecka i backen i ca. -15 grader. Men de gjorde inte så mycket de "e bare å åk". Och jag har inte ramlat en ända gång. Duktig som man är! Aja när man kom hem var de bara att packa upp sen kom Emma hit och sen var det ut som gälde. Men vet ni vad jag ska göra nu? Nu ska jag lägga mig och kolla på film, sen ska jag sova. Länge!

Idreeeeee!

Nu sitter jag antageligen på väg upp till idre för en trevlig semester med familjen! Kommer antagelingen inte uppdatera denna veckan på grund av att internett är sjuk segt där uppe. Men ni överlever nog, ha ett riktigt bra sportlov!♥

Familjen vid matbordet!

Jag - kan ni överväga att jag får ta med en kompis till fjällen nästa år?
Pappa - nästa år åker väl du med teknis till österrike eller nått.
Jag - ja de kanske jag gör om några kompisar ska mä.
Pappa - aa, för jag betalar gladligen den resan!

haha, hur fan ska man ta de då ? Hoppas han menade de på ett bra sätt men det tror jag nog..

Oooflyt men nu blir de idre!

Inte haft något vidare flyt denna veckan.. Men nu ska man bort och hoppas på att det blir bättre. Idre i en vecka är det som gäller. Skidåkning, love it! Det är bara på att hoppas på att mitt oflyt inte följer med så jag kommer hem helskinnad!

Inte världens finaste bild.., men min nya skidor!

västbacken! Nu ska jag ta och packa det sista..
puss!♥

Träning med Liza!


Snart kommer Liza hit och då bär de av till knalleporten för lite nödvändig träning!

Spontanmys!

Ja, efter en eftermidda/kväll med spontanmys med Maja och Liza äter jag antageligen min nyttigaste kvällsmat hittills i mitt liv, sallad!

Mitt konstverk!

Nu blir de lite genomtitt i svenskan inför NP imon skriva lite engelska sedan en tidig säng gång tillsammans med the Hills!


"Jag har ingen dröm om vad jag vill vara och och vad jag vill göra
                            Jag har ett mål om vad jag ska bli och vad jag ska göra!"♥

Min vecka!

Ja, har ju inte bloggat så mycket denna veckan så tänkte bara göra en kort sammanfatting.
Måndag - skola, träna
Tisdag - skolan, träna, stan köpte väska, fika med maja.
Onsdag - skolan men gick hem på grund av två dagars huvudvärk.. Men en av världens absoulut bästa personer kom hem till mig med twister och coca cola vilket gjorde min dag så mycket bättre!
Torsdag - skola, träna, öppet hus på bäckäng.
Fredag - Skola, hem och städa heeeeeela huset.. Va även hos liza på kvällen.
Lördag - Börja bra.. blev midre bra hoppas på en bättre kväll! va även med pappa i stan och fick en tröja! tack!
Tack och hej!♥

bara för att göra en trevligare tillvaro!

RSS 2.0