RUNING!

Tur för mig att jag började min dag med en stabil frukost, en löparrunda och 30 minuters core i morse! Anleningen till att de va tur va att jag igår tillbringa min kväll med tre underbara tjejer och en stor jävla marängswiss och idag blev det en morsdagmiddag med en fet efterrätt! Inget gottgott för vickan på ett tag nu asså!
Men nu ska jag forsätta utvädera min sjöldpadda som jag har gjort i slöjden. bilder får ni senare!

KLART!

Igår va jag och Maja en tripp på stan och då blev det sista inhandlat till skolavslutningen. Eller kanske köper mig något smycke eller något sen med men när det gäller kläderna. Ett linne blev i alla fall inhandlat. Tänker inte visa någonting innan avslutningen men ledtråden ni kan få är att det är vitt och kommer från sisters. Också får ni en liten "tjuv titt" här!


man ser ju inte speciellt mycket

känner att de är lite bildtomt vilket inte gillas så jag får väl bjuda er på dessa inte så fina bilderna.

TRÖTT!!

Så kan man beskriva min kropp väldigt enkelt med ett ord just nu. Typ ont över allat inklusive huvudet.. Så de får bli en kväll med film i tv soffan och eventuellt lite chasewnötter, hasselnötter och körsbär. Vi får väl se om jag kommer orka hämta de senare eller om jag hinner sommna. Nu ska jag förtsätta att kolla på timon och kan korpilete kambart (tror de va så han sa) med andra ord lejonkungen två sen kanske de blir tatanic eller wallander eller nätt annat.
Ha en super fredagkväll, den lär nog bli roligare än min!♥

Sooooooooo!

Sitter med min sista inlämning någonsin i nian. Det lät otroligt skönt en sak som inte är alls lika skönt är att den är riktikt jäkla svår och den tar kol på mig!

Söndag = magont..?

..Jag börjar faktiskt undra detta nu. Har vaknat tre söndagar i rad av att jag har ont i magen, känns lite sådär faktisk. Aja bortsett från de har min helg faktiskt varit riktigt trevlig. I fredags tog jag och Emma en tripp till Rybeholm och igår fick vi bli kvar i Sjömarken efter en dag på knalleland.

Ica salladsbar på väg till Rybeholm, kommer leva på den i sommar!♥

En busshållplats förtidigt..

min kamera har gått sönder så ni får nöja er med mobilbilder för tillfället..

Pluggar för fulla muggar..

..Nä inte direkt! Dock är det vad jag bör göra men inte riktigt orkar. Har pluggat lite spanska, gjort lite so så något har jag gjort i alla fall. Nu ska jag ta dagens slutspurt innan emma kommer och vi ska gå ner till idrottsgården och kolla fotbollsmatch!

Shopping!



Drog ju som sagt med mig pappa till stan igår (eller jag skrev de va?) Aja, detta var vad jag fick med mig hem + ni får en tjuvtitt på mina torpaskor.
- tiger of sweden jeans 1299 kr från jc
- svarta crocker jeans 399 kr från jc
- ett par träningshorts 350 kr från intersport
- en täningströja 300 kr från intersport
Är super nöjd, tack pappa! Jag kan också avslöja att skorna är från scorett men mer får ni inte veta idag ;)

klänning beställd!

Nu finns det inte mycket mer kvar att fixa till skolavslutningen!

15 maj

Hade planer om en morgonpromenad i morse men nej. Jag vaknade och hade jätte ont i magen och är inte 100% ännu men hoppas på att jag blir bättre så de kanske kan bli en kvällspromenad istället! Idag ska jag iaf plugga, plugga, plugga! Och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon på spexfotot i skolan.
Btw tog en sväng till stan igår med pappa och mathilda. Kom hem med 2 nya jeans och nya träningsshorts +träningströja. Bilder kommer senare!


Stackars mig!

Det är inte ofta jag tycker synd om mig själv och jag hatar att göra det men just nu tycker jag faktiskt riktigt jäkla synd om mig själv! Jag tror är rätt säker på att jag har blivit allergisk mot jordgubbar.. Åt det idag och nu är min tunga helt uppsvullen. Och jordgubbar som är något av det godaste jag vet..


Tänker faktiskt inte låta allergi hindra min kärlek till dessa bär!♥


staden

Drog in till staden idag en snabbis och spendera någon några hundralappar. Vad pengarna las på kan ni få se senare!


Efter träning!


Efter cirka en timmas kondition och styrketräning fick det bli pankakor med citronsaft och socker på (super gott!) jordgubbar, cashewnötter och ett glas mjölk. Och ännu bättre satt ute och åt!

9 maj..

..REDAN!? Fan vad fort tiden går..
Idag blev det hur som helst skolan som vanligt, det är faktiskt bara fyra måndagar kvar till sommarlovet. Skulle tagit en liten tripp in till stan efter skolan med det blev tyvär inte så. Den blir antingen imorgon eller på onsdag istället. Måste faktiskt börja titta efter klänning till torpa nu men är det något jag är riktigt riktigt bra på är det att vara ute i sista minuten!


Frukost!♥




Efter en god frukost är Vickan uppladad för en dag i skolan och sedan en tripp på staden!

Godmorgon!

Jag vet att min uppdatering är 100% kass men jag har varken haft tid, ork, eller lust att blogga. Idag ska jag inte göra så mycket mer än att plugga, kanske ta mig ut på en promenad lite senare också om jag orkar. Puss!

RSS 2.0